Boomverzorging in Vlaardingen

Bomen zijn een onderdeel van de tuin dat extra aandacht vereist. Een boom heeft wellicht een prominente plek in uw tuin in Vlaardingen en verdient daarom zorgvuldig onderhoud en verzorging door een specialist.

Onze expertise

Bomen die te groot zijn geworden moeten bijgewerkt worden tot ze weer het gewenste formaat hebben. Een boom die een gevaar vormt voor de rest van uw tuin of omgeving zou misschien zelfs in zijn geheel verwijderd moeten worden. Het snoeien of kappen van een boom lijkt vaak een makkelijker karwei dan het is.

Onze vakmensen zijn speciaal opgeleid voor boomverzorging en boomonderhoud. Zij hebben expertise op het gebied van zaken zoals voeding en ziektes. Wij zorgen ervoor dat uw bomen op de juiste manier worden verzorgd zodat deze nog lang gezond blijven.

Wilt u een jonge boom laten controleren? Of juist een oude boom laten kappen? Onze hoveniers staan klaar om de bomen in uw tuin te verzorgen. Wij komen graag naar Vlaardingen om u een lastige of zelfs gevaarlijke klus uit handen te nemen.