Teamfoto JC Hoveniers
Werkzaam in Vlaardingen, hoofdvestiging Amstelveen

Schutting plaatsen Vlaardingen

Maak uw tuin compleet met een stijlvolle tuinafscheiding. Bij JC Hoveniers bent u verzekerd van hoogwaardige schuttingen en tuinafscheidingen tegen scherpe prijzen. Wij begeleiden u nauwgezet door het hele traject: van ontwerp tot vakkundige installatie.

Het is ons doel dat u volledig tevreden bent met de schutting, daarom staan we open voor overleg om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op via 085 106 1427 voor een consult. Als u graag wilt weten welke bedrag uw schutting gaat kosten, kunt u nu direct een offerte aanvragen via ons offerteformulier. Waarom beslissen om een schutting te laten installeren door JC Hoveniers in Vlaardingen en nabije regio's?

Een schutting

Waarom kiezen voor JC Hoveniers voor uw schutting in Vlaardingen en omgeving?

 • Een nauwkeurige plaatsing, zodat uw schutting horizontaal en verticaal perfect waterpas staat
 • Palen kunnen optioneel worden aangestort met beton
 • Kies uit een breed scala aan opties die volledig voldoen aan uw wensen
 • Poortopties die perfect passen bij uw omgeving
 • De hoogste kwaliteit in Vlaardingen en omgeving

Houten schutting laten plaatsen Vlaardingen

Zoekt u naar een erkend bedrijf dat voor een vriendelijke prijs een houten schutting kan zetten in Vlaardingen en omgeving? Op zoek naar de perfecte plek voor uw schutting? Bij JC Hoveniers zit u goed! Een snelle dienstverlening en hoogwaardige kwaliteit zijn onze speerpunten.

Bij het plaatsen van een schutting in Vlaardingen letten onze vakmensen op de kwaliteit van de ondergrond. De stabiliteit van de ondergrond bepaalt hoe lang uw schutting mooi en stevig blijft staan voor maximaal tuinplezier. Onze specialiteit is het gebruik van hoogwaardige materialen die zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling van de schuttingen. Bovendien bieden wij bij JC Hoveniers een op maat gemaakte ontwerpservice, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om schuttingen te realiseren die perfect passen bij hun stijl en de kenmerken van hun tuin.

Wat maakt een houten schutting de perfecte toevoeging voor uw tuin? Voor elke voorkeur en stijl heeft JC Hoveniers een houten schutting die daar perfect op aansluit. Ongeacht welk type schutting u kiest, de verschillende tuinafscheidingen die JC Hoveniers aanbiedt passen bij uw smaak!

Voordelen van houten tuinafscheidingen

Een houten schutting staat bekend om zijn talrijke voordelen als tuinafscheiding. Verken de opvallende voordelen van een houten schutting in Vlaardingen:

 • Geluidsisolatie:
  Hout heeft van nature geluiddempende eigenschappen, wat betekent dat een houten schutting kan helpen om geluidshinder van buitenaf te verminderen.
 • Aanpasbaarheid:
  Houten schuttingen kunnen eenvoudig op maat gemaakt en aangepast worden aan uw wensen of tuinontwerpen, ze kunnen tevens in verschillende kleuren geschilderd of gebeitst worden.
 • Kosten-efficiënt:
  Vergeleken met andere materialen als metaal of vinyl, kan een houten schutting een kosteneffectievere optie zijn, vooral wanneer lokale of minder dure houtsoorten worden gebruikt.

Populaire houten schuttingen in Vlaardingen

Bij het vinden van de ideale houten schutting komt u voor een uitdagend keuzeproces te staan door de variëteit aan houtsoorten met elk hun eigen uitstraling en voordelen. JC Hoveniers denkt graag met u mee bij het selecteren van uw nieuwe schutting. Enkele populaire schuttingen die wij vaak plaatsen in Vlaardingen en omstreken:

Vuren schutting

In veel gevallen kiest men voor vurenhout bij het maken van schuttingen vanwege de bekendheid en toepasbaarheid van deze houtsoort. De zachtheid van het hout maakt vuren geschikt voor bewerking, waardoor het ideaal is voor het creëren van houten schuttingen op maat. Een natuurlijke uitstraling in uw tuin wordt gecreëerd door de verschillende nerven en noesten.

Grenen schutting

In vergelijking met een vurenhouten schutting heeft een grenen schutting zijn eigen, bijzondere kenmerken. De donkere kleur en overvloed aan noesten zorgen voor een ontspannen sfeer. Door de grenen schuttingen en palen krijgt de tuin een natuurlijke uitstraling en een ontspannen vibe.

Nobifix schutting

De Nobifix schuttingen winnen de laatste tijd aan populariteit. Ze komen van Europees naaldhout en door de slimme bewerking krijgt dit hout een levensduur van minimaal 25 jaar. Mooi aan een Nobifix schutting is dat deze onderhoudsvrij is, op een milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd en bovendien vriendelijker geprijsd is dan echt hardhout.

Douglas schutting

Van de Douglasspar afkomstig, heeft het hout voor een Douglas schutting een opvallende gele tot roodachtige kleur. Deze combinatie van kleuren zorgt voor een warme en aangename sfeer in de tuin. Dankzij de fantastische eigenschappen gaat een Douglas schutting zonder moeite 10 tot 15 jaar mee.

JC Hoveniers plaatst schuttingen in Vlaardingen en omgeving

Bent u aan het kijken naar een nieuwe schutting in Vlaardingen? Bent u op zoek naar de beste partij voor het plaatsen van een schutting in Vlaardingen? JC Hoveniers staat voor u klaar. Benader één van onze medewerkers voor advies 085 106 1427 of vraag om een kostenindicatie.

Dankzij de ervaring van onze hoveniers, ons vakmanschap en de toewijding waarmee we werken, hebben we al diversen inwoners in Vlaardingen en directe omgeving blij kunnen maken met schuttingen van topkwaliteit. Bij ons kunt u rekenen op een schutting die perfect past bij uw wensen. Laat ons u helpen! Graag helpen wij u bij het transformeren van uw buitenruimte met een prachtige, op maat gemaakte schutting die volledig aansluit bij wat u wenst.

Veel gestelde vragen over schuttingen plaatsen

Lees de antwoorden op veelgestelde vragen over het plaatsen van schuttingen, zodat u goed voorbereid bent op uw tuinproject. Kom meer te weten over de belangrijke stappen, materialen en tarieven voor het plaatsen van schuttingen door onze veelgestelde vragen te raadplegen. Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen om kennis te vergaren over het proces van schuttingen plaatsen, zodat u met vertrouwen aan uw project kunt beginnen.

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een schutting?

De tariefstelling voor het monteren van een schutting hangt af van verschillende aspecten, zoals het materiaal van de schutting, de lengte van de schutting die moet worden geplaatst en de complexiteit van de installatie. Het wordt aangeraden om een prijsopgave op te vragen bij een tuinspecialist, zodat je een gedetailleerd overzicht krijgt van de mogelijke prijs voor je eigen situatie.

Wie kan mijn tuinafscheiding realiseren?

Voor het bouwen van een omheining kunt u hoveniers, gespecialiseerde schuttingbedrijven, of algemene klusbedrijven benaderen, die bekwaam zijn in zowel installatie als materiaalkeuze. Vergeet niet om te kijken naar hun ervaring en eerdere klussen voor het beste eindresultaat in uw tuin.

Hoe hoog mag schutting op eigen grond?

De hoogte van een schutting, muur of hekwerk naast en achter een huis mag vaak niet hoger zijn dan 2 meter, terwijl aan de voorkant van het huis doorgaans een maximale hoogte van 1 meter geldt. In de regel is er geen strikte limiet voor de hoogte van bomen en heggen.

Is het legaal om een schutting te plaatsen zonder akkoord van mijn buren?

Voor het plaatsen van een hek heeft u niet per se goedkeuring nodig van uw buren, zolang het hekwerk binnen uw eigen terrein valt en de maximale hoogte niet wordt overschreden. Daarentegen is het aan te bevelen om een open dialoog te voeren met uw buren wanneer u van plan bent om een afscheiding te maken, om zo conflicten te vermijden.


Over ons

JC Hoveniers, waar vakmanschap en passie samenkomen om uw buitenruimte tot leven te brengen. Als toonaangevend hoveniersbedrijf streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening. Met jarenlange... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1427

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor houten schutting plaatsen?

Over JC Hoveniers

JC Hoveniers, waar vakmanschap en passie samenkomen om uw buitenruimte tot leven te brengen. Als toonaangevend hoveniersbedrijf streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening. Met jarenlange ervaring en een diepgewortelde liefde voor groen, bieden we deskundig advies, op maat gemaakte ontwerpen en zorgvuldig onderhoud om uw tuin om te toveren tot een oase van natuurlijke pracht. Van het eerste consult tot de laatste aanraking, kunt u vertrouwen op onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ontdek de mogelijkheden met JC Hoveniers en laat uw buitenruimte stralen als nooit tevoren.


VCA