Tuinonderhoud in Vlaaringen

Wij bieden naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen ook tuinonderhoud aan. Wanneer u de tijd of expertise mist om zelf aan de slag te gaan kunt u uw tuin door ons laten onderhouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan seizoensonderhoud, onkruidbestrijding en het snoeien van planten of bomen.

Uw onderhoudsplan

Hoe en wanneer het onderhoud gedaan wordt is helemaal aan u. Onze hoveniers gaan graag persoonlijk met u in gesprek om een onderhoudsplan op maat op te stellen. We bekijken wat uw situatie van ons vraagt en wat wij kunnen bieden.

Naast specifieke klussen is het mogelijk om voor een onderhoudsabonnement te kiezen. Onze hoveniers komen dan op een aantal momenten in het jaar bij u in Vlaardingen langs. Dit kan zowel voor klein tuinonderhoud gedurende het hele jaar zijn, of juist voor een grote opknapbeurt aan het begin van ieder seizoen. We hanteren de volgende abonnementsvormen:

  • Jaarrond onderhoud
  • Tuinvakantieplan
  • 4 seizoenen
  • Halfjaarlijks onderhoud

Gezamenlijk onderhoud

Ook hobbytuiniers zijn wij graag van dienst! Vindt u het fijn om in uw eigen tuin te werken, maar heeft u niet alle expertise in huis? Dan is het mogelijk om het tuinonderhoud samen met een van onze specialisten uit te voeren. Onze hoveniers zien wat uw tuin nodig heeft en delen hun kennis graag met u.