Tuinontwerp in Vlaardingen

Een goed ontwerp is de hoeksteen van iedere mooie tuin. Deze onmisbare basis leggen wij in samenwerking met u. In een vrijblijvend eerste gesprek worden uw wensen uitvoerig besproken om een beeld te krijgen van uw droomtuin. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in tuinadvies. Wij zullen u vakkundig begeleiden door het gehele proces van tuinontwerp.

Tekening

Wanneer u bij ons een tuinontwerp laat maken wordt er gebruik gemaakt van twee- of driedimensionale tekeningen. Deze geven een visuele toelichting op uw persoonlijke wensen. Onze ontwerper houdt rekening met alle belangrijke factoren die bij een ontwerp komen kijken en brengt deze voor u in kaart.

Uw wensen en uw stijl

Ons hoveniersbedrijf heeft ervaring in het aanleggen en ontwerpen van tuinen in talloze stijlen. We bespreken uw persoonlijke smaak omdat deze bepalend zal zijn voor het uiteindelijke ontwerp. Heeft u nog geen specifieke voorkeursstijl? Dan onderzoeken wij wat u mooi vindt en welke sfeer bij u past.

Het is altijd mogelijk om inspiratie op te doen aan de hand van de grote verscheidenheid aan tuinen die wij in Vlaardingen en omgeving hebben aangelegd.